Om oss | Kontakt oss | Bli medlem  

Firmahytte i Sverige

svanvik.jpg Stuga ved Vänern i Sverige til leie for medlemmene i Småbedriftsforbundet til kr 120.- pr. døgn!

Sommerstuen ligger näre Vänerns strand ved Svanvik hytteområde, ca 5 minutts sykkelvei fra Lidköping. Du kan også følge sykkelveien til vakre Kinnekulle i Götene, hvor det finns store muligheter for naturopplevelser, vandringsleder, middelalder kirker, helleristninger, kalkbrudd, håndverkssentrum, badeplasser, m.m.
Stuen består av kjøkken, hverdagsrom, soverom og baderom. Her finnes også en gjestestue med altan samt en redskapsbod.

bjorli_1.jpg

Firmahytte Bjorli
På Bjorli er det perfekt å stå på ski om vinteren, både langrenn og alpint. Om våren og sommeren – og ikke minst om høsten – passer terrenget på Bjorli godt til fantastiske turer og store naturopplevelser. Småbedriftsforbundet dekker 1/3 del av leieprisen fra 1.1.2015!
sbf_hytter_1.jpg

Firmahytter
Som medlem av Småbedriftsforbundet har din bedrift og dine ansatte tilgang til flere firmahytter i Norge og utlandet. For medlemmer dekker Småbedriftsforbundet 30% av leiekostnaden for hytten på Bjorli og sommarstuen i Sverige kan leies av medlemmene for kr 120.- pr. dag. For de øvrige firmahyttene avtales prisen direkte med huseier.
OBS! Husk å oppgi ditt medlemsnummer ved bestilling.
regnskap_2.jpg

ØKENDE BYRÅKRATI OG KRAV TIL OFFENTLIG RAPPORTERING TAR ARBEIDSGLEDEN FRA SMÅBEDRIFTENE I NORGE.
Med et stadig økende byråkrati og krav fra myndighetene om rapportering fra småbedriftene, opplever småbedriftslederne dette som en økende byrde som er i ferd med å ta arbeidsgleden bort fra småbedriftene i Norge.
fasade_sbf_250x200_1.jpg

Innfør norsk ROT-avdrag nå !
ROT - avdraget har etter 4 år i Sverige vist seg å bli en stor suksess. Det er mer enn 3 år siden Småbedriftsforbundet sist tok dette opp med norske myndigheter, og vi håper derfor at dette nå også blir inført i Norge. ROT-avdrag er uten tvil den beste, hurtigste og mest effektive måten å hjelpe småbedriftene i Norge i det nye året 2013.
Maske_gruppen_summary.jpg

Ny samarbeidsavtale for kjøp av forbruksmateriell
Småbedriftsforbundet har nå inngått samarbeidsavtale med Maskegruppen AS som vil gi våre medlemmer 20 - 80 % rabatt på forbruksmateriell.
Nytter_aa_kjempe.jpg

Det nytter å kjempe! Ditt bidrag teller!
Les hvordan et medlem av Småbedriftsforbundet har bidratt til at revisjonsplikten for små aksjeselskaper opphører fra 2011.

molde_landsm_te_8_4.jpg

Vellykket landsmøte i Molde 6.-7. september
Landsmøtet ble avviklet i strålende solskinn med glade mennesker som ser med optimisme fremover på virksomheten i Småbedriftsforbundet. Det ble også tid til å se litt av ”Rosenes by” og sightseeing blant annet til utsiktspunktet Varden med storslått utsikt over de 220 fjelltoppene som omkranser byen.
Construction_worker_1.jpg

HMS kurs
Vi inviterer til HMS-kurs for ledere. Disse kursene er et rimelig tilbud til bedriften for å oppfyller de lovpålagte krav, samt at man opprettholder et fokus på bedriftens interne HMS-arbeide. Meld deg på i dag!
farogbarn_170x69.jpg

SBF-medlem starter pappamagasin!
Da gründeren Fred Johan Ødegård ble pappa for fire år siden, fant han nesten bare litteratur om og for mødre. Nå lanserer han pappamagasinet «FAR OG BARN». Den perfekte gave til alle fedre!

<< forrige side    neste side >>

SamarbeidspartnereSmåbedriftsforbundet © 2015.
Utviklet av
Concepier